Nordic Climate Group opkøber endnu en Buus-virksomhed

21 Maj 2024

Nordic Climate Group udvider i Danmark ved at opkøbe Buus Køle-Service ApS. Dette følger efter opkøb i 2023 af både Buus Køleteknik og Buus Ice, som alle er beliggende på Mors, Jylland. Med dette opkøb styrker Nordic Climate Group yderligere sin position i Nordvestjylland. Buus Køle-Service har en lang tradition for at levere køleløsninger til dagligvarebutikker, detailhandel samt industri- og erhvervsvirksomheder i hele Nordvestjylland.

Nordic Climate Group udvider i Danmark ved at opkøbe Buus Køle-Service ApS. Dette følger efter opkøb i 2023 af både Buus Køleteknik og Buus Ice, som alle er beliggende på Mors, Jylland. Med dette opkøb styrker Nordic Climate Group yderligere sin position i Nordvestjylland. Buus Køle-Service har en lang tradition for at levere køleløsninger til dagligvarebutikker, detailhandel samt industri- og erhvervsvirksomheder i hele Nordvestjylland. De tidligere opkøbte Buus Køleteknik og Buus Ice fokuserer på produktion og salg af ismaskiner. Nordic Climate Group der blev etableret i 2021 har en omsætning på 4 milliarder SEK og beskæftiger omkring 1.500 medarbejdere på over 80 lokale afdelinger i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Gennem dette opkøb har Nordic Climate Group Danmark nu omkring 160 medarbejdere.

Buus Køle-Service der blev grundlagt i 2007 og i dag har 19 medarbejdere, opkøbes fra de tidligere ejere Carsten Nielsen, Dennis Djernis og Kevin Rockell. Grundlaget for Nordic Climate Groups forretning er en stærk lokal markedsposition. Dette betyder, at Buus Køle-Service, ligesom andre virksomheder i gruppen, vil fortsætte med at operere under sit lokale brand, og at de tidligere ejere beholder deres nuværende roller og ansvar for at servicere og udvikle virksomhedens kunder.

- Ved at slutte os til Nordic Climate Group styrker vi vores relationer med detailhandlen yderligere, samtidig med at vi ser betydelige synergier i samarbejdet med de andre virksomheder i gruppen, især SA-AL Køleteknik, som vi tidligere har haft et godt partnerskab med, siger Carsten Nielsen, administrerende direktør for Buus Køle-Service.

Fokus på dagligvarebutikker og detailhandel indebærer et højt serviceniveau og nærhed til kunderne.

- Nordic Climate Group har et strategisk fokus på at øge andelen af service-relaterede opgaver. Dette er en retning, der passer meget godt med, hvordan vi driver vores virksomhed. Vi ser frem til at videreudvikle servicemindset inden for rammerne af Nordic Climate Group, understreger Dennis Djernis, servicemanager hos Buus Køle-Service.

Nordic Climate Group er tydelig i sit engagement til at levere maksimal energieffektivitet og minimalt klimataftryk, hvilket passer godt med Buus Køle-Services position i frontlinjen af overgangen til naturlige kølemidler.

- Nordic Climate Group er i frontlinjen med overgang til naturlige kølemidler. Vi ser betydelige muligheder for at udnytte vores viden, især inden for CO2, sammen med de danske virksomheder inden for Nordic Climate Group til at hjælpe vores kunder med at skifte til naturlige kølemidler, siger Kevin Rockell, chef for klima og energi hos Buus Køle-Service.

Opkøbet af Buus Køle-Service handler både om fortsat vækst i Danmark og tilføjelse af ekspertise.

- Buus Køle-Service er en veldrevet kølevirksomhed med en stærk geografisk repræsentation i Nordvestjylland. Samtidig har Buus Køle-Service allerede et samarbejde med SA-AL Køleteknik og PVN Køleteknik, som også er en del af Nordic Climate Group. Derfor er vi meget stolte over, at Buus Køle-Service har valgt at slutte sig til Nordic Climate Group, og vi ser frem til at byde Carsten, Dennis, Kevin og alle andre medarbejdere velkommen til Nordic Climate Group, siger Tue Sjøntoft, landeschef Danmark, Nordic Climate Group.

Nordic Climate Groups fokus er på at hjælpe sine kunder med at minimere deres klimaaftryk og maksimere energieffektiviteten. Planen er at fortsætte med at opbygge en førende virksomhed i Nordeuropa med stærk vækst både organisk og gennem yderligere opkøb. Modellen er baseret på entreprenørskab, decentraliserede forretningsenheder med samarbejde inden for forretning/indkøb, medarbejderuddannelse og deling af teknisk ekspertise.

For mere information, kontakt venligst:

Tue Sjøntoft, landeschef Danmark, Nordic Climate Group

tue.sjontoft@nordicclimategroup.dk

Tlf: +45 91 37 51 45

 

Fredrik Gren, administrerende direktør, Nordic Climate Group

fredrik.gren@nordicclimategroup.se

Tlf: +46 705 11 64 99

 

Carsten Nielsen, Buus Køle-Service

carsten@buus.com

Tlf: +45 21 41 48 35

 

Om Nordic Climate Group

Nordic Climate Group er en førende aktør inden for køling, opvarmning og energieffektive installationer med målet om at være en klar leder inden for bæredygtige klimaløsninger. Vi tager fuldt ansvar fra idé, design, installation og levering til vedligeholdelse og service. Gruppen blev dannet i 2021 og består af over 80 lokale afdelinger med cirka 1.500 medarbejdere. Nordic Climate Group ejes af en bred gruppe entreprenører og medarbejdere sammen med Altor Fund V.

 

Pressemeddelelse, Buus Køle-Service ApS.